Hoofdpagina

Uit schoonebeek-historie
Versie door Jlamberts (overleg | bijdragen) op 29 okt 2023 om 20:39
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op de website over de geschiedenis van het dorp Schoonebeek en omgeving.

Het werkt samen de site "www.oud-schoonebeek.nl", waar diverse door mijn verzamelde schoolfoto's en de bewoners van de diverse woningen staan.

Jarenlang heb ik op alle mogelijke manieren foto’s opgespoord om in te scannen en op een website te plaatsen. Het zijn foto’s van vroegere bewoners en hun gezinnen, van de boerderijen en andere woonhuizen. Ook heb ik veel verhalen en andere artikelen, die ik op internet en in diverse archieven kon vinden of op een andere manier, geplaatst. De meeste van deze artikelen zijn ooit eens gepubliceerd. Voor zover de namen van de schrijvers bekend zijn, heb ik deze vermeld. Dit alles deed en doe ik met heel veel plezier.

De gegevens over het verleden van Schoonebeek, zoals ik het nu heb geplaatst, zijn natuurlijk nog niet compleet. Als iemand op de website gegevens ontdekt, die niet helemaal juist zijn (het kan natuurlijk, dat ik bepaalde namen mis of verkeerd geschreven heb) of als u als lezer nog meer gegevens of foto’s heeft, die misschien geplaatst kunnen worden, neem dan s.v.p contact op via info@schoonebeek-historie.nl

Ik hoop, dat u met veel plezier op mijn website rond zult kijken en dat u kunt vinden wat voor u interessant is.

Jan Lamberts,


(Vaste bezoekers zullen gemerkt hebben dat de website geüpdate is. Dit ten voordele van geheugengebruik en onderhoudsgemak. Ook zal alle informatie van www.oud-schoonebeek.nl toegevoegd worden om alles van beide websites op één plek verzameld te hebben. Vragen/opmerkingen over deze nieuwe site mogen naar leon.hans@live.nl )


Fotoalbums

Geschiedenis